Освіта ТеофіпольщиниП`ятниця, 26.04.2024, 13:25

Вітаю Вас Гость | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Привітання
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Опитування

Головна » 2013 » Серпень » 5 » До відома керівників навчальних закладів району
09:20
До відома керівників навчальних закладів району
ВСІМ! ВСІМ! ВСІМ!
39 керівникам навчальних закладів та 16 завідуючим дошкільних навчальних закладів Теофіпольського району!

Увага! Статистичні данні засвідчують, що кожні 17 хвилин на автошляхах України трапляються ДТП з потерпілими, через кожні 107 хвилин в автопригодах гине одна людина. За добу дороги забирають 13 життів, а близько 105 учасників дорожнього руху дістають тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Щорічно в ДТП гине майже 5 тисяч осіб і 40 тисяч українців травмуються. Дві третини загиблих і травмованих – це молоде покоління нашої країни. Дороги, автотранспорт та водії, які мали б покращати якість сервісу пересування та життя, насправді сьогодні перетворюються у м’ясорубку, яка перемелює щорічно тисячі людських життів, а десятки тисяч їх – робить на все життя інвалідами.
 
Тому, ПРОПОНУЄМО всьому керівному складу шкіл та ДНЗ скористатись ЗМІ МГО – «Даішка» та «ЧЗ». 

ДаішкаЗАКЛИКАЄМО всіх Вас використовувати ці дві газети «Даішка» і «ЧЗ», як вже створений та існуючий засіб на користь всіх учнів та дошкільнят у нашому районі Київської області. Ці газети на тему зниження ДТП не тільки сприятимуть виявленню майбутніх національних талантів мистецтва, але й і в виконати свою основну функцію – розкрити творчий потенціал та природні здібності у всіх учнів і дошкільнят всього району. Навчити їх самостійно думати, як застосувати теоретичні знання з ПДР і БДР у повсякденному житті, щоб постійно упереджувати будь-які випадки скоєння ДТП, а їх участь у програмі ООН «Десятиліття» надає їм шанс - стати найкращими, досвідченими пішоходами, а майбутнім водіям не забувати, що їх життя і життя пішохода-це найцінніше, що має кожна людина.

Пропонуємо всім Вам скористатись цим досвідом у створенні умов для всіх учнів шкіл та дошкільнят ДНЗ щодо спільної участі, разом з батьками та їх рідними у реалізації життєво-важливої програми ООН – спрямованої на виховання нового покоління пішоходів та майбутніх водіїв нових взаємовідношень з повагою до один одного.

10 серпня останній день передплати на вересень-місяць на газету «Даішка» поштовий індекс - 49367, а індекс газети «ЧЗ» - 91392 відповідно на стор 27 і 77, нового Каталогу видань України на II-півріччя 2013 року.

ПРОСИМО ВАС не позбавляти своїх учнів та дошкільнят можливості розпочати створювати вже з 1 вересня цього нового навчального року прекрасні творчі шедеври, щоб друкувати їх для виховного процесу на радість багатомільйонної аудиторії, як паростків нового молодого зразкового покоління пішоходів та водіїв в нашій країні – всіх наших сьогоднішніх учнів та дошкільнят.

З повагою,
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Теофіпольської РДА - Анатолій Пасєка
Переглядів: 622 | Додав: Wolsh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти

Годинник

Пошук

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Урядові сайти


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz